Necesitas 3 ingredientes que probablemente ya no tengas en tu cocina.

Sudoperu možete i sami da otpušite uz jednostavan trik, a što je najbolje sve već imate u kuhinji.

Mnoge domaćice često muku muče sa začepljenom sudoperom, a često su prinuđene da povozu majstore što iziskuje dodatni trošak. Međutim, malo njih zna da postoji jednostavan trik koji vam može pomoći da otpušite sudoperu bez hemikalija, skidanja sifona i nereda u kuhinji.

Sigurno u kredencu imate sodu bikarbonu koj čini čuda kada su naslage kamenca u pitanju, a sjajna je i za začepljene odvode iz kojih se širi neprijatan miris..

Soda bikarbona je odlična za otpušavanje sudopere

Sve što treba da uradite je da zagrejte vodu do ključanja, zatim sipajte malo deterdženta za sudove u odvod i pažljivo sipajte ključalu vodu. Sredstvo za pranje posuđa pomoći će u otapanju masnih začepljenja, piše The Spruce.

Solicite información adicional sobre los productos que se ofrecen en el mercado.. Si lo desea, también puede solicitar información adicional sobre los productos que se ofrecen en el mercado…

Este producto es un destilado de sosa alcalina en polvo. Soda bikarbona je alkalna

Soda bikarbona sjajan je saveznik u kuhinji foto: Shutterstock

Nakon što se šuštanje smiri, pričekajte pet minuta. Iskoristite ovo vreme da zagrijete dve šoljice vode do ključanja. Isperite odvod ovom dodatnom ključalom vodom.

Ako odvod sada teče, pustite vruću vodu iz slavine kako biste sav otpad isprali u odvod. Ako ne ističe, postupak ponovite još jednom. Ako dugo niste čistili odvod, možda ćete

Deja un comentario